Når Jesus spændes for nationalismens vogn, ender den i grøften før eller siden. Har han nogensinde sagt, at vi skal hade fremmede folkeslag og bortvise dem?

Formaningerne om ikke at sammenblande politik og religion skorter det ikke på i den lille hjemlige andedam.

Borgerlige præster som Kathrine Lilleør og Sørine Gotfredsen polemiserer næsten dagligt i medierne.

De råber højt og længe, for de vil høres og ses.

Hvad er egentlig forskellen, når vi andre gør det?

I Danmark er vi massivt omgivet af borgerlige medier, hvorved der ofte finder en ensretning sted i meningsdannelsen. Der kommer kun det ud, der flugter med den egne politiske observans. Meget sjældent støder man på kritisk nuanceret tænkning.

Sådan var det i årene med Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen, Helle Thorning Schmidt, Mette Frederiksen og nu SMV igen under ledelse af Mette Frederiksen. Man har en politisk dagsorden, og medierne retter i alt væsentligt ind.

Igennem disse år er højredrejningen nem at få øje på.

Stigende fattigdom, social armod, forringelse af uddannelsessystemet (som nu får en tand mere), reformer med massive nedskæringer til følge og forringelse af rettigheder over en lang kam. Alt dette med henvisning til at fremmede folkeslag udhuler vores samfund. Dette har så ramt vores egne i en sådan grad, at Jesus må græde snot under Dannebrog, samtidig med at Holger Danske har fået sværdet i klemme i en knast i gulvet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2021 All Rights Reserved.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.