Hvem er vi?

AllSoundFM er en danskbaseret webradio med et bredt, internationalt udvalg af musik. Vi er en ikke-kommerciel budskabsradio og har forsødet vores lytteres øregange siden 2018. AllSoundFM er en ikke-statsfinansieret radio, og af den grund afholder vi alle udgifter ved driften af radioen helt selv.

 

Vi mener, at musikken er budskabet og har en stor værdi i sig selv. Vores konkurrenceparameter er ikke økonomisk. Vi er bare glade, når folk finder vej til vores radio og lytter med. Radioen er ment som et helle på internettet, hvor der er mennesker bag det hele. Levende mennesker og ikke en gigantisk samling af servere, der rummer mere end 20 millioner titler, som man aldrig i sit liv får lyttet igennem.

Vores værdier er ordentlighed og medmenneskelighed. Siden vores opstart i 2018 har vi spillet tusindvis af sange, og jeg har været vært på flere radioprogrammer. Det er derudover blevet til nyhedsudsendelser, udsendelser om kunstnere, quizzer og meget mere.

Bag AllSoundFM er jeg – mit navn er Stefan, og jeg har beskæftiget mig med radiomediet på frivillig basis siden 1991. Siden 2008 har jeg dog primært fokuseret på webradio. Først ved udenlandske stationer som studievært og sidenhen med mine egne stationer på internettet. I 2021 har jeg været i radiobranchen i 30 år.

Værdier og radioerfaring

                                                                                                                                Musikken i denne internetradio

                                                                                                                           er stillet til rådighed med tilladelse fra

                                                                                                                                        KODA, NCB og GRAMEX.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.