Vi er nu godt på vej ind i det nye år 2024. Hos os på AllSoundFM betyder det intensiv tilstedeværelse for lytternes skyld.

Med beskedne midler gør vi vort bedste for at drive en internetradio uden store armbevægelser.

Vi elsker musik, og vi kan lide at dele med hensigten om, at det kan indbyde til fælles opmærksomhed på den musik vi spiller.

AllSoundFM har nu eksisteret siden den 1. juli 2018. Det forbløffer os, at vi på trods af opture og nedture har kunnet bevare radioen.

Vi vil gerne, og vi det er min hustru og mig, invitere til, at du deltager ved at betjene dig af muligheden for lytterønsker på hjemmesiden.

Desuden er du til enhver tid velkommen til at maile os, skrive en sms eller sågar ringe til os, så du kan tjekke ud, at vi er levende mennesker

af kød og blod bag denne station. Som radiostation ser vi os som mere end en lokal station. Der sendes ikke kun lokalt men landsdækkende til

Danmark, Grønland og Færøerne. Vores mission er at spille musik. Desuden sender vi internationale nyheder hver time på engelsk.

I sendeplanden her på hjemmesiden kan man se, hvilke musikudsendelser der for tiden er fastlagt. Vi forbeholder os ret til ændringer.

Hos os vil der ikke blive taget kunstig intelligens i brug. Vi har ægte intelligens i stedet for.

Med denne lille meddelelse vil vi ønske dig et godt, musikalsk og lykkebringende 2024.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2021 All Rights Reserved.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.