AllsoundFM Worship – Hør netradio her

Hos AllSoundFM har vi en stor kærlighed til musik i alle genrer. Som gratis radio på nettet byder vi derfor på meget forskelligt musik – alt fra nutidig pop til de store klassikere fra 80’erne. Vi mener nemlig, at når du hører netradio, skal du kunne finde lige præcis det, som passer til din musiksmag.

 

Udover vores store udvalg af musik spiller vi også gerne din yndlingssang. Har du derfor et særligt musikønske, så tøv endelig ikke med at ringe ind til vores webradio.

Human diversity is the beauty of creation!

Lytterønsker her:

And walk in the way of love, just as Christ loved us and gave himself up for us as a fragrant offering and sacrifice to God.

Webradio med kristne toner

Vælger du at høre netradio hos AllSoundFM, kan du med stor sikkerhed finde musik, der matcher lige præcis dine ønsker. Her på radionettet kan du også lytte til sange med kristne budskaber.

 

Kristendommen har altid brugt musikken til at udtrykke sig, men det behøver ikke komme fra salmer eller gospel, som vi synger i kirken. På vores webradio kan du høre kristne toner på en helt ny og inspirerende måde.

Hør netradio hos AllSoundFM

Hos AllSoundFM er vores mål at være den fortrukne webradio for alle, og derfor spiller vi selvfølgelig også musik, som matcher alles smag. Vi gør det nemt for dig at høre netradio, så du hurtigt kan finde lige præcis din yndlingsmusik.

 

Lyt med, når vi hver dag sender musik ud til dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.